صادرات خوراک دام به کجا سودآور است؟

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
  • بازدید : ۵۰۸
رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران گفت:امارات متحده عربی در سال ٢٠١٦ مهمترین کشور صادرات مواد اولیه در صنعت خوراک دام ایران بود. کشورهای آلمان، هلند و فرانسه در رتبه های بعدی هستد.
مجید موافق قدیری رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران گفت: ایران در سال 2016 از 41 کشور دنیا انواع کنسانتره، مکمل و مواد افزودنی خوراک دام وارد و به 11 کشور منطقه انواع خوراک دام، طیور و آبزیان صادر کرده است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه ایران 0.3 درصد واردات کنسانتره و مکمل دامی جهان را به خود اختصاص داده گفت: ایران در رتبه 66 دنیا در واردات انواع کنسانتره، مکمل و مواد افزودنی خوراک دام قرار دارد.
وی اعلام کرد: حجم کل واردات انواع مکمل، کنسانتره و مواد افزودنی خوراک دام ایران در سال 2016 حدود 55 هزار تن بوده است و صادرات انواع خوراک دام، طیور و آبزیان بیش از 200 هزار تن بوده است.
موافق قدیری ارزش واردات این اقلام را در سال 2016 حدود 65 میلیون دلار عنوان کرد و اظهار داشت: ارزش این حجم از واردات نسبت به 5 سال گذشته 4 درصد رشد داشته و نسبت به سال 2015 حدود 16 درصد رشد داشته است. ضمن اینکه از نظر ظرفیت نیز 8 درصد رشد را شاهد بودیم.
این فعال اقتصادی ادامه داد: یکی از دلایل این افزایش رشد، رونق نسبی کسب و کار و افزایش مناسبات تجاری کشور با جهان پیرامون نسبت به زمان قبل از برجام بوده است.
رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران اظهار کرد: برای افزایش توازن در رشد اقتصادی صنعت خوراک دام و در کل اقتصاد دامپروری و کشاورزی باید به گونه ای عمل کرد که همه اهالی کسب و کار در صنعت از منافع رشد اقتصادی بهره مند شوند. وی معتقد است برای رشد اقتصادی پایدار در کشاورزی و صنعت دامپروری بایستی سیاست های کلان توسط سیاستگزاران اقتصادی با مشارکت بخش خصوصی وضع شود.
موافق قدیری از جمله مهمترین این سیاست ها را ایجاد و حفظ ثبات اقتصاد کلان ، سرمایه گذاری روی سرمایه های انسانی و زیرساخت های فیزیکی ، ایجاد محیط مناسب برای رقابت و تجارت ، بهبود و تقویت سیستم مالی و به کارگیری تکنولوژی مدرن و افزایش سطح نوآوری دانست
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: در سال 2016 کشورهای فرانسه، آلمان، چین و هلند به ترتیب با 5/16- 1/16- 10 و10 درصد از بزرگترین صادرکنندگان مواد افزودنی، کنسانتره و مکمل های دامی به ایران بوده اند که این سطح تعامل بالا از نشانه های بین المللی تر شدن صنعت خوراک دام ایران است.
این فعال اقتصادی اضافه کرد: کشورهای اسلواکی، آفریقای جنوبی و کانادا نیز کمترین واردات این محصولات را به کشورمان در سال 2016 داشته اند. موافق قدیری تاکید کرد: بالاترین رشد واردات نسبت به سال 2015 با 351 درصد مربوط به کشور کرواسی و بیشترین کاهش واردات نسبت به سال 2015 با 75 درصد کاهش مربوط به کشورهای تایلند و اندونزی بوده است

خبر آنلاین – 96/3/6

دیدگاه ها


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید

همزمان با تأیید انتشار دیدگاه من، به من اطلاع داده شود.
* دیدگاه هایی كه حاوي توهين است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن دیدگاه های خود به صورت حروف لاتين (فينگليش) خودداري نماييد.