تعداد محصولات: 23
با این بخش بیشتر آشنا شوید!

علف زن

علف زن یا علف تراش یکی از ابزارهای کاربردی کشاورزی است که برای هرس کردن و تراشیدن علف‌ها و سایر شاخ و برگ های‌غیر قابل دسترس توسط ماشین چمن‌زنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ابزار جانشین سیستم‌های سنتی مانند داس و اره دستی می‌باشد. کارکردن با این دستگاه بسیار ساده بوده و موجب افزایش راندومان کاری می‌گردد. علف زن ها با نام‌های مختلفی چون علف تراش، حاشیه زن، براشکاتر، داس موتوری نیز شناخته می‌شوند. دستگاه علف تراش از چند بخش موتور یا الکتروموتور، میله واسط، دسته یا نگه‌دارنده ، تیغه یا توپی نخ ، شاسی کولی یا شاسی دوشی، الحاقیه‌های واسط، بندهای دوشی یا پشتی و سایر ملزومات تشکیل شده است. تیغه ها در انواع دو پره تا هشت پره و تیغه‌های دندانه دار از 32 تا 100 دندانه موجود می‌باشند که برای کاربردهای خاص در نظر گرفته شده‌اند.

علف زن ها در ابتدا  برای مبارزه با علف‌های هرز و کوتاه کردن چمن‌ها استفاده می‌شدند، اما به‌تدریج و با ابداع انواع  الحاقی‌ها چون ولتیواتور، گردوچین، زیتون چین، شمشادزن، اره شاخه بر، برش زن چمن و تیغه‌ها کاربردهای گسترده‌تری دارند. برخی از کاربرد‌های اصلی علف زن‌ها، شامل برداشت علوفه مانند یونجه، برداشت گندم، جو و حبوبات (با استفاده از تیغه الماسه)، شخم سطحی و وجین کردن محصولات کشاورزی است.

 

انواع علف زن

علف زن ها در انواع مختلف به بازار عرضه می‌شوند. همه مدل های علف زن دارای قدرت و توانا بالا هستند که می‌توان برحسب شرایط و نیاز از آن‌ها استفاده کرد. انواع علف زن ایرانی و خارجی در مدل های دوشی و پشتی طراحی می‌شوند. علف زن پشتی گونه‌ای پرطرفدار در میان علف زن ها است که به واسطه‌ی بند‌هایی به راحتی بر دوش کاربر سوار می‌شود.  

علف زن دوشی قابلیت مانور بالایی دارد. این نوع دستگاه علف زن از طریق یک بند پهن و محکم بر دوش اپراتور سوار شده و تمام وزن آن به‌واسطه‌ی دستگیره‌هایی در دستان اپراتور قرار می‌گیرد.

علف زن ها  بر اساس نیروی محرکه نیز به انواع  علف زن بنزینی و برقی ( شارژی ) و از لحاظ موتوری نیز به دو نوع علف زن دو زمانه و چهار زمانه دسته‌بندی می‌شوند.

 

 علف زن بنزینی

نیرو محرکه‌ی علف زن بنزینی از بنزین تامین می‌شود. این دستگاه نیروی خود را از طریق یک فنر منعطف به سمت دسته و در نهایت تیغه دستگاه هدایت می‌کند. علف زن بنزینی توان و قدرت کارکرد بالاتری تسبت به علف زن برقی ( علف زن شارژی ) دارد ولی از لحاظ هزینه نیز طبیعتا دارای هزینه نگهداری بالاتری است. عدم نیاز به نیروی برق و قابلیت استفاده در هر مکان از مزایای استفاده از این مدل می‌یاشد. قدرت این موتور علف زن بنزینی در بازه 1 الی 3 اسب بخار است. استفاده از این نوع علف زن در مکان‌هایی که دسترسی به برق وجود نداشته باشد، بسیار پرکاربرد است.

 

علف زن برقی

در علف زن برقی از یک پیشرانه الکتریکی برای انتقال نیرو به دستگاه استفاده می‌شود و نیروی آن از برق شهری تامین می‌شود. از علف زن برفی بیشتر برای مصارف خانگی استفاده می‌شود. نیاز مبرم به برق از معایب این دستگاه‌ها است. نوع شارژی این نوع علف زن نیز موجود است.

 

علف زن موتوری

 به‌طور کلی علف زن های موتوری در دو مدل 2 زمانه و 4 زمانه به بازار عرضه می‌شوند.  

موتور های چهار زمانه: به این موتورها چهار زمانه گفته می‌شود چون فرآیند کاری در این موتور‌ها طی چهار مرحله‌ی مکش، تراکم،   احتراق  و تخلیه صورت می‌گیرد.

 موتور های دو زمانه: در این نوع موتورها، عملیات احتراق و تولید توان در دو مرحله صورت می‌گیرد به غبارت ساده‌تر در این موتورها توان بیشتری در موتوری با حجم کوچکتر تولید می‌شود. موتورهای دو زمانه برای بهینه‌سازی موتورهای چهرزمانه تولید شدند.

هر کدام از این مدل‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. به طور کلی این دو مدل در مشخصه‌هایی چون مانور پذیری، سرعت کارکرد‌، نگهداری، استهلاک دستگاه، وزن دستگاه، توان خروجی و به تبع قیمت با یکدگیر تفاوت دارند.

 

علف زن گازوئیلی

 علف زن گازوییلی یکی از قوی‌ترین مدل‌های علف زن است که اغلب به‌صورت دو چرخ عرضه می‌شون و به دستگاه دروگر نیز معروف است و نیروی این علف زن همانطور که از نامش پیداست از سوخت گازوئیل تامین می‌شود. این نوع علف زن ها به سبب موتورهای بزرگ، سنگین و گران چندان کاربردی ندارند.

 

علف زن پشت تراکتوری

علف زن پشت تراکتوری برای انجام عملیلت هرس از طریق اتصال به انواع تراکتورها طراحی شده است. علف زن پشت تراکتوری زمان هرس را کاهش و سرعت برش را افزایش می‌دهد و در نتیجه مانع خستگی اپراتور می‌شود. این مدل علف تراش در دو مدل هیدرولیکی و سنسوردار طراحی شده و نیرو محرکه مورد نیاز آن از تراکتور تامین می‌شود. در باغات بزرگ می‌توان از انواع علف زن پشت تراکتوری استفاده کرد. علف زن پشت تراکتوری باغی نوعی از علف زن است که قابلیت حرکت آسان در بین درختان را دارد.

 

 

علف زن KNC 52

KNC یکی از مطرح‌ترین برندهای تولید‌کننده انواع تجهیزات کشاورزی در کشور کره است. علف زن KNC در دو سری 40 سی سی و 52 سی سی با نام های KNC52 و KNC40 به بازار عرضه می‌شود. علف زن KNC به دلیل کیفیت بالا در بین دیگر برند‌های باکیفیت بازار قرار دارد. سوخت این مدل ترکیبی از بنزین و روغن است. از ویژگی‌های علف زنKNC 52  می‌توان به خوش دستی، تیغه‌های فولادی باکیفیت، تیغه و هد نایلون قابل‌تعویض و دارای محافظ، وزن سبک، تجهیزات ثابت‌کننده جهت ایمنی، سبکی، کم مصرف بودن و عملکرد بالا اشاره کرد. علف زنKNC52، یک گزینه‌ی مناسب برای افرادی است که مایلند یک دستگاه خوب و مطمئن را با قیمت مناسب و منطقی خریداری نمایند.

 

نخ علف زن

تیغه‌های الماسه علف زن یا داس موتوری همیشه و هم جا کاربردی نیستند. مثلا در زمینهای سنگلاخی، امکان برخورد تیغه به زمین و از بین رفتن آن وجود دارد. در چنین مواقعی استفاده از نخ علف زن بهترین گزینه است. نخ علف زن نوعی رشته‌ی پلاستیکی یا آلومینیومی منعطف است که برای هرس کردن انواع علف‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. نخ های علف زنی در قطرهای مختلف 7 ، 3 و 5/1 میلی‌متری و انواع گرد یا ساده، اره‌ای یا دندانه‌دار، نخ علف زن چهارگوش یا مربعی، تیتانیوم یا مغزدار عرضه می‌شوند. از نخ علف زن ۱٫۵ میلی‌متر معمولا برای علف زن برقی و نخ ۳ میلی‌متری برای علف زن موتوری استفاده می‌شود. نصب این نخ بر روی علف زن و چرخش سریع و دور بالای آن، باعث برخورد لبه‌های نخ با ساقه علف‌ها و گیاهان و قطع شدن سریع آن‌ها می‌گردد.

 

کدام علف زن بهتر است

باغبانی مدرن و انجام کارهای بی‌پایان کشاورزی، مستلزم استفاده از ابزارها و تجهیزات کاربردی است. علف زن یک ابزار موتوری کارآمد در دنیای امروز کشاورزی است که باغبان‌ها و کشاورزان می‌توانند از آن برای هرس کردن آسان شاخه‌ها، وجین کردن علف‌ها و حتی دروی محصولات کشاورزی استفاده کنند. اما یک علف زن خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟ به‌طور کلی طراحی سبک با ارگونومیک اصولی، تیغه‌های باکیفیت، قابلیت انجام چند کار برای پوشش طیف وسیعی از نیازهای باغبانی، داشتن موتور قدرتمند، مصرف سوخت مطلوب و صدای کم، تعادل مناسب و ارائه‌ی خدمات پس از فروش، از ویژگی‌های یک دستگاه علف زن ایده‌آل است. همچنین مساحت زمین،نوع و جنس گیاه یا علف، کیفیت و بازدهی دستگاه و سازگاری با محیط زیست از عواملی است که باید هنگام خرید علف زن به آن توجه نمود. از برند های محبوب علف زن خارجی می‌توان به مدل های رونیکس، هیوندای،کنزاکس، آشتیل، هوندا اشاره کرد.

 

قیمت علف زن

مقوله‌ی قیمت یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای خرید بسیاری از تجهیزات و ادوات کشاورزی است که به تبع بسته به نوع برند، کارکرد، نوع سوخت و بسیاری عوامل دیگر می‌تواند متفاوت باشد. قیمت علف زن ها نیز تابع همین قاعده است. همانطور که اشاره شد علف زن ها در انواع دوشی، پشتی، بنزینی، برقی، موتوری و غیره عرضه می‌شوند که رنج قیمت هر کدام متفاوت است. برای  راهنمایی شما عزیزان، در ادامه به بررسی رنج قیمت علف زن ها خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که برای اطلاع دقیق از قیمت علف زن، قیمت علف زن موتوری، قیمت علف زن پشت تراکتوری و قیمت انواع علف زن برقی، بنزینی، گازوئیلی و .... می‌توانید با همکاران ما تماس حاصل فرمائید.

 

قیمت علف زن بنزینی

قیمت علف زن بنزینی در بازه حدود 3500000 تا 7000000 قرار دارد که این تفاوت قیمت به عوامل مختلف چون برند، حجم مخزن و ... بستگی دارد. قیمت علف زن بنزینی دیجی کالا، شاخص مناسبی برای ارزیابی قیمت علف زن بنزینی و دیگر مدل‌های علف زن است.

 

 

قیمت علف زن هوندا ساخت تایلند

برند هوندا را می‌توان یکی از بهترین برندهای تولیدکننده‌ی انواع علف زن در بین برند‌های مختلف دانست. راندمان بالاتر، صدای کمتر، کاهش دود، استهلاک پایین و گشتاور بال، عملکرد نرم و قابلیت اطمینان بسیار بالا، برخی از ویژگی های این محصول است.  قیمت علف زن هوندا ساخت تایلند در اوایل دی ماه 1401 در حدود 4000000 تا 7000000 بوده است که به سبب نوسانات ارزی ممکن است کمی تغییر کند.

 

 قیمت دستگاه علف زن ژاپنی

علف زن ژاپنی یکی از با کیفیت‌ترین علف تراش های موجود در بازار با موتورهای قدرتمند و با کیفیت است. برند علف زن اکو یکی از مدل های علف زن ژاپنی موجود در بازار ایران است. قیمت دستگاه علف زن ژاپنی بسته به مدل و نوع کارکرد از  حدود  1200000 تا 19000000 متغیر است.

 

قیمت علف زن دو چرخ

علف زن دو چرخ یکی از علف زن ها جدید  موجود در بازار است.  انواع علف زن دوچرخ برای برداشت علف‌های خشک طراحی شده‌اند،   گرچه بعضا برای قطع علف‌های هرز، درو مراتع و نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع علف زن ایرانی و خارجی این مدل  با قیمت مناسب در بازار عرضه می‌شود. برای اطلاع دقیق از قیمت علف زن دو چرخ می‌توانید با ما در تماس باشید.

 

قیمت علف زن گازوئیلی

قیمت علف زن گازوئیلی یا دروگر گازوئیلی در بازار بزرگ کشاورزی ایران با توجه به برند دستگاه، کشور سازنده و هم‌چنین مدل و قدرت موتور دستگاه مشخص می‌شود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت علف زن گازوئیلی با مشاوران ما در ارتباط باشید تا در رابطه با محصول و قیمت‌های آن شما را راهنمایی کنند. در ادامه فهرست قیمت علف زن گازوئیلی آورده شده است:

علف‌زن گازوئیلی

حدود قیمت (تومان)

قیمت دروگر و علف چین دوچرخ BCS ایتالیا 120 سانتی متری

27.000.000

قیمت دروگر 602 BBS با موتور دیزلی کاما 7 اسب اورجینال

37.540.000

قیمت تراکتور دوچرخ 7 اسب گازوئیلی مدل BCS738 دارای قفل دیفرانسیل

43.400.000

قیمت دروگر دو چرخ دیزل BBS602

49.000.000

قیمت تراکتور دوچرخ BCS728

49.900.000

قیمت تراکتور دوچرخ فراری 7 اسب گازوئیلی FERRARI728 ایتالیایی

51.000.000

قیمت دروگر علف چین دوچرخ 7 اسب گازوئیلی مدل 732 دارای قفل دیفرانسیل

51.900.000

قیمت دروگر دوچرخ فرمان ثابت BCS728 – موتور دیزل KM178 چرخ 10*400

53.000.000

قیمت تراکتور دوچرخ 7 اسب گازوئیلی مدل BCS740D دارای قفل دیفرانسیل

55.400.000

قیمت دروگر دوچرخ فرمان متحرک BCS728 – موتور دیزل KM178 چرخ 10*400

59.000.000

قیمت دروگر 732 با موتور گازوئیلی کاما مدل KM178F

63.230.000

قیمت دروگر دو چرخ دیزل آرس مدل ARS-732 با موتور 178

66.300.000

قیمت دروگر دو چرخ BCS615

66.400.000

قیمت تراکتور دوچرخ 10 اسب گازوئیلی 732 دارای قفل دیفرانسیل

66.550.000

قیمت دروگر علفچین دوچرخ 7 اسب گازوئیلی BCS615

67.500.000

قیمت دروگر ۲ چرخ BCS620 ایتالیایی

68.900.000

قیمت دروگر دوچرخ BCS 615LMAX موتور دیزل KM178 چرخ 10*400

69.000.000

قیمت دروگر دوچرخ BCS620 موتور دیزل KM178 چرخ 10*400

69.000.000

قیمت تراکتور دوچرخ بی سی اس 10 اسب گازوئیلی BCS728 ایتالیایی با شخم زن پشت

70.800.000

قیمت دروگر BCS مدل 620

72.200.000

قیمت دروگر 615-BCS-ديزلKM178 F

81.000.0000

قیمت تراکتور دوچرخ BCS740

94.800.000

قیمت تراکتور دوچرخ 10 اسب ایتالیایی BCS740 گازوئیلی استارتی

98.000.000

قیمت دروگر و علف چین دوچرخ BCS740 ایتالیایی با موتور 10 اسب بخار گازوئیلی استارتی

113.550.000

قیمت گندم چین و دروگر غلات دوچرخ 10 اسب بخار گازوئیلی بی سی اس ایتالیا مدل BCS740

130.300.000

قیمت دروگر BCS مدل علف چین سه چرخ 622

247.500.000

قیمت دروگر علف چین BCS سه چرخ 622

250.000.000

قیمت دروگر گندم چین BCS622 چهار چرخ پایه بلند

282.000.000

قیمت دروگر علف چین چهار چرخ BCS622

285.000.000

قیمت دروگر علف چین دو چرخ BCS مدل 622 موتور گازوئیلی 12 اسب بخار (سه چرخ)

305.000.000

قیمت دروگر سه چرخ گندم چین بافه بند دار BCS ایتالیا مدل 622

316.000.000

قیمت دروگر گندم چین بافه بند پشت تراکتوری BCS

350.000.000

قیمت دروگر سه چرخ پایه کوتاه BCS

360.000.000