متاسفانه محصولی در این بخش به ثبت نرسیده است!
با این بخش بیشتر آشنا شوید!

مه پاش ( مه ساز )
مه پاش و مه ساز از انواع سیستمهای رطوبت ساز می باشند . در مهپاش و مه ساز عملیات تولید مه توسط یک کمپرسور تولید فشار و تعدادی نازل انجام میگیرد . به این ترتیب که در سیستم مه پاش ، آب ، بوسیله پمپ فشار قوی از داخل مخزن ، مکش و فشرده می شود و سپس به داخل شیلنگ مخصوص تعبیه شده در سیستم مه پاش ، پمپاژ می شود. این شیلینگ نیز دارای نازلهایی با سوراخهای با ضخامت متغیر می باشد . فشار آب در قسمت پشت نازلها ، آب را به خارج سوراخها هدایت میکند و با توجه به شکل هندسی نازلها ، آب در حین خروج با هوا ترکیب شده و به صورت مه خارج می گردد.
در سیستم مه پاش ، رطوبت یا مه به هنگام خروج بسیار کم صدا می باشد و کیفیت تولید این مه در مه پاش در صورت بکاربردن نازل یا فوگر مرغوب و با کیفیت ، بسیار بالا خواهد بود و هرگز با پاشش و قطرات آب مواجه نخواهید شد .
در سیستم مه پاش ، فرایند رطوبت سازی ، با هوادهی همراه نیست ولی ایجاد رطوبت در مه پاش سرمایش و خنک سازی بسیار بالایی دارد به طوریکه برخی ، صرفنظر از ایجاد رطوبت در محیط ، سیستم مه پاش را به لحاظ خنک کنندگی محیط بکار می برند .
بطور کلی راه اندازی و نصب سیستم مه پاش و مه ساز نازلی پیچیده تر از دیگر سیستمهای رطوبت ساز می باشد ولی برای نصب آن نیاز به تخصص خاص و یا حتی نصاب نخواهید داشت .
مرغداری و گلخانه ها یکی از عمده ترین موارد استفاده از سیستم مه پاش و مه ساز می باشند . زیرا در مرغداری وجود سیستم مه پاش باعث افزایش سطح اکسیژن گیری مرغها می شود که این خود عامل ایجاد مقاومت در برابر بیماری ها و کاهش سطح تلفات در مرغداری می باشد .
دامداری و گاوداریها نیز از دیگر مکانهایی می باشند که مه پاش و مه ساز در آنها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد . بکار بردن مه پاش در گاوداری باعث خنک شدن محیط شده که این باعث کاهش استرس دما در دامها شده و مانع کاهش شیردهی آنها می شود .همچنین با بکار بردن سیستم مه پاش و نصب مه پاش در دامداری و گاوداریها ، کیفیت و کمیت جذب اکسیژن در دامها ارتقا می یابد و علاوه بر افزایش میزان شیردهی دام ، مقاومت آنها در برابر بیماری ها افزایش خواهد یافت .