تقویت بودجه بخش کشاورزی در برنامه ششم توسعه

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
  • بازدید : ۱۲۳۴
به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) شهر قنوات با اشاره به اینکه ایران در حال حاضر 50 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی دارد، گفت: دستیابی به این میزان از صادرات غیرنفتی خوب است ولی کافی نیست و باید توجه داشت که بسیاری از کشورها از کاهش قیمت نفت متزلزل شده‌اند، ولی ایران با توجه به کاهش اتکا به نفت، زیاد تحت تاثیر قرار نگرفت، البته این مسئله سرعت آبادانی در کشور را کم کرد.
لاریجانی بیان کرد: با توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باید تولید و صادرات محور باشند.
وی با تاکید بر لزوم حل مشکلات روستاییان به‌خصوص روستاییان بخش قنوات تاکید کرد: تاکنون جلساتی با تولیدکنندگان صنعت شیر داشته‌ام و اینکه قیمت شیر با هزینه‌های دامداری متناسب نیست، قابل قبول است و پیگیری‌هایی در این خصوص انجام شده است. البته دولت نگرانی‌هایی برای گران شدن قیمت شیر داشت که عنوان می‌کرد رشد قیمت شیر باعث کم‌مصرف شدن این ماده غذایی می‌شود که به تبع آن سلامتی مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. البته اینها دلیل نمی‌شود که هزینه پایین نگه داشتن قیمت شیر را تولیدکننده بدهد و قیمت این فرآورده می‌بایست منطقی شود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرحی در مجلس در حال پیگیری است که با استفاده از تجربیات کشورهای دیگر به بخش تولید در زمینه کشاورزی توجه شده و براساس آن مدیریت تولید در روستاها اصلاح می‌شود و امیدوارم در چند ماه آینده در مجلس به تصویب برسد که می‌تواند تحول ایجاد کند.
لاریجانی افزود: در برنامه ششم توسعه باید بودجه قابل توجهی برای تقویت بخش کشاورزی و استفاده صحیح ماز منابع آبی لحاظ شود و نکته مهم اینکه باید از مقام معظم رهبری به دلیل اجازه ایشان درباره اختصاص 500 میلیون دلار منابع مالی برای رفع مشکل کم‌آبی در روستاها تشکر کرد و همچنین 8 میلیارد دلار نیز برای مهار آب‌ها اختصاص داده شد.
لاریجانی افزود: در حال حاضر حدوداً از 70 درصد ظرفیت معادن کشور استفاده نشده و در قم نیز معادن غیرفعال وجود دارد، البته دولت نیز این معادن را خیلی واگذار نمی‌کند و خود نیز نمی‌تواند سرمایه‌گذاری لازم را انجام دهد. این در حالی است که با استفاده از فعال شدن بخش معادن می‌توان شغل ایجاد کرد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم مردمی شدن اقتصاد گفت: بخش اداری باید در خدمت تولید باشد، زیرا در حال حاضر خدمت‌رسانی به تولیدکنندگان ضعیف است و این در حالی است که باید فرهنگ خدمت‌رسانی به بخش تولید فراهم شود.
وی با تاکید بر اینکه می‌بایست به جوانانی که در بخش‌های مختلف می‌خواهند تولید انجام دهند، کمک کرد، ادامه داد: آینده کشور خوب است و بعد از لغو تحریم‌ها فضای خوبی برای بهبود و پیشرفت اقتصاد فراهم می‌شود، زیرا دیگر تولیدکنندگان مجبور نخواهند بود با استفاده از قاچاقچی‌ها برخی اقلام مورد نیاز خود را تامین کنند و نقل و انتقالات بانکی نیز تسهیل و در نتیجه بستر سرمایه‌گذاری فراهم می‌شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از کشورها به دلیل ظرفیت‌های بالای ایران اسلامی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کشورمان هستند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد:‌ در بخش کشاورزی، نوع کاشت باید متناسب با میزان آب در هر منطقه باشد و وزارت جهاد کشاورزی نیز در این رابطه طرحی دارد که در هر منطقه از کشور چه محصولی کاشته شود، البته نمی‌گویم اصلا صیفی‌کاری انجام نشود، اما باید براساس ظرفیت‌های هر منطقه، کشاورزی انجام شود و دولت نیز در این رابطه به کشاورزان کمک کند.
لاریجانی گفت: در برنامه 5 ساله ششم باید با در نظر گرفتن مشوق‌های صادراتی، زمینه صادرات محصولات کشاورزی به کشورهایی مانند عراق و روسیه را فراهم کرد، البته باید کشاورزان در این رابطه استانداردهای لازم را رعایت کنند.

خبرگزاری ایسنا – 94/11/19

دیدگاه ها


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید

همزمان با تأیید انتشار دیدگاه من، به من اطلاع داده شود.
* دیدگاه هایی كه حاوي توهين است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن دیدگاه های خود به صورت حروف لاتين (فينگليش) خودداري نماييد.