با این بخش بیشتر آشنا شوید!

پلاک گوش دام
طی سالهای اخیر بر طبق مصوبات سازمان دامپزشکی کشور ، نگهداری دامهای سبک و سنگین باید بر طبق موازین بهداشتی مصوب انجام گیرد . به این منظور برای سهولت در جابجایی و شناسایی دامها ، در سالهای اخیر از پلاک گوش دام استفاده می گردد که عموما این پلاکها لیزری و دارای بار کد می باشد .
بر روی بارکد پلاک گوش دام ، سریالی حک شده که این سریال در سامانه های مکانیزه در سازمان دامپزشکی موجود می باشد .
پلاک گوش دام برای کلیه دامهای سبک و سنگین ، ماکیان و حیوانات خانگی قابل استفاده بوده و با نصب انواع لیزری آن میتوان از انتقال بیماری های دام به انسان ، جلوگیری نمود .
ویژگیهای پلاک گوش دام
معمولا پلاکهای تولید شده توسط شرکتهای مختلف ویژگیهای گوناگونی دارد اما به طور کلی ، اصلی ترین ویژگیهای پلاک گوش دام به شرح زیر می باشد .
سازگار با گوش انواع دام
ضد انواع باکتری و انواع قارچ
ضد ادرار دام و دارای امنیت بالا
از نظر سایز و استاندارد ، مطابق با ویژگیها و استانداردهای جهانی باشد
دارای مجوز از مراجع ذیصلاح باشد
نحوه نصب پلاک گوش دام
عموما پلاک گوش دام از دو قسمت مادگی و نری تشکیل شده و به منظور نصب یک شماره واحد بر روی هر دو گوش دام ، پیش از نصب پلاک ، شمار های همسان را انتخاب نمایید سپس سر دام را بصورت کامل مهار نموده تا از حرکات ناگهانی و غیر قابل پش بینی آن جلوگیری نمایید .
پیش از هر کاری کلیه وسایل پلاک کوبی باید بخوبی ضد عفونی گردد .
بهترین محل برای نصب پلاک گوش دام ، بین دو رگ گوش می باشد زیرا در صورت منگنه و نصب پلاک گوش دام بر روی رگ ، با خونریزی و یا عفونت گوش دام مواجه خواهید شد .
پس از تعیین محل نصب پلاک ، نری و سوراخ مادگی پلاک گوش دام را را در یک راستا قرار داده و آنها را در منگنه قرار داده و سپس منگنه نمایید .