تعداد محصولات: 14
با این بخش بیشتر آشنا شوید!

کولتیواتور یا کولتیواتور باغی چیست؟

کولتیواتورها ماشین‌های کشاورزی هستند که توسط کشاورز برای شل کردن سطح سخت خاک، توزیع مقدار مساوی کود در هر قسمت از زمین و حذف گیاهان و علف‌های هرز ناخواسته از خاک استفاده می‌شود. اکثر کشاورزان و باغداران این دستگاه را با نام‌های کولتیواتور باغی و کولتیواتور کشاورزی می‌شناسند. از این ابزارها می‌توان برای مخلوط کردن کمپوست و کود در خاک نیز استفاده کرد. همه ما گاهی اوقات از وضعیت خاک آگاه هستیم. خاک می‌تواند برای رشد محصولات نامناسب باشد یا بسیار سخت و سفت شود. در آن محیط کاشت بذر در خاک بسیار دشوار است. بنابراین، استفاده اساسی و ساده از کلتیواتور، موجب بهبود کیفیت خاک قبل از کاشت می‌شود.

مهمترین کاربردهای کولتیواتور

خاک باد کردن، هوادهی و سست کردن سطح زمین از مهمترین کاربردهای این دستگاه است.

شل کردن خاک سخت با قلاب‌های فلزی آن صورت می‌گیرد.

توزیع یکنواخت مواد مغذی و کود در سطح خاک را به خوبی انجام می‌دهد. بهترین نتیجه زمانی حاصل می‌شود که از آن روی خاک کاملا خشک استفاده شود.

کنترل رشد علف‌های هرز، کشت‌کننده‌ها با حذف گیاهان ناخواسته و علف‌های هرز که همراه با محصولات رشد می‌کنند، سود بیشتری به کشاورزان می‌دهند. این عمل به عنوان فرآیند وجین نیز شناخته می‌شود.

هم زدن کمپوست و کود، کلتیواتور به توزیع یکنواخت کمپوست آلی و کودهای مصنوعی در سرتاسر خاک بدون هیچ گونه اتلافی کمک می‌کند. هنگامی که کودها با دست پخش می‌شوند، بیشتر آن با باد شسته می‌شود. مزیت اضافی انجام فرآیند کوددهی با این دستگاه است، جلوگیری از هدر رفتن کود می‌باشد.

بهره‌وری بهتر، از آن‌جایی که کلتیواتور خاک را به طور مساوی توزیع می‌کند، با سالم سازی محصولات، بهره‌وری خاک را افزایش می‌دهد. افزایش ارزش زمین و منافع برای کشاورزان را تضمین می‌کند. فقط با شخم زدن خاک با یک کلتیواتور، چشم انداز کشاورز با افزایش کیفیت محصولات و سالم سازی آنها چندین برابر افزایش می‌یابد.

کاهش نیروی انسانی، برخلاف زمان‌های قبل، زمانی که کشاورزان از تکنولوژی منسوخ و کار یدی برخوردار بودند، مجبور بودند از نیروی انسانی زیادی استفاده کنند که نتایج کمتری به همراه داشت. امروزه به دلیل تکنولوژی مدرن، کشاورزان می‌توانند همزمان نتایج بهتر، افزایش بهره‌وری و سود بهتری کسب کنند. همه این‌ها نیروی انسانی مورد نیاز در مزارع را کاهش می‌دهد که در عصر امروز ماشین آلات عالی مانند تیلرکولتیواتورها می‌توانند انجام دهند.

انواع کولتیواتور

کشاورزی از نظر اقتصادی و اشتغال یکی از مهم ترین بخش‌های کشور است. Cultivator نیز بخش مهمی از ادوات داشت زراعتی است زیرا انواع مختلفی از عملیات را در کشاورزی انجام می‌دهد. بنابراین، در اینجا ما با لیست قیمت، کاربردها، ویژگی‌ها و همچنین مزایا برای تقاضای گسترده کشاورزان، انواع Cultivator را ارائه می‌دهیم. اندازه باغ و توانایی‎‌های بدنی شما در انتخاب ابزار مناسب به شما کمک می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع این دستگاه آشنا شوید.

کولتیواتور بنزینی

مدل بنزینی به طور گسترده برای استفاده در باغ‌ها و مزارع کوچک استفاده می‌شود. آنها در زمان و حمل و نقل آسان صرفه‌جویی می‌کنند و طرفداران زیادی دارند. همانطور که معلوم است؛ سوخت این دستگاه بنزین است که با وجود قابلیت و کارایی بالا; همچنین از مصرف سوخت کمتری بهره می‌برد. توان این دستگاه بین 5 الی 12 اسب بوده و سیستم انتقال قدرت آن گیربکسی می‌باشد. قبل از خرید کولتیواتور بنزینی باید به قدرت و همچنین کیفیت و کارایی آنها توجه کرد و محصولاتی را خریداری کرد که دارای گارانتی هستند تا خیالتان راحت از خرید راحت باشد.

کولتیواتور دیزلی

همانطور که از نامش پیداست، سوخت مورد نیاز این دستگاه گازوئیل است. این نوع Cultivator در زمین‌های بزرگ کارایی دارد و زاویه چرخش فرمان آن می‌تواند تا 360 درجه تغییر کند. برای استفاده در صیفی‌جات و شالیزارها این دستگاه گزینه مناسبی است. این دستگاه بین 6 تا 14 اسب بخار قدرت دارد. قدرت بالا و مصرف سوخت بهینه از مزایای مدل دیزلی به شمار می‌رود.

تیلر کولتیواتور دستی

مدل دستی که به آن تراکتور دو چرخ یا تیلر کولتیواتور نیز گفته می‌شود، در مدل‌های مختلف با قدرت‌های متفاوت در بازار عرضه می‌شود. از این دستگاه برای شخم‌زدن زمین‌های سفت و محکم و باغ‌های متراکم  که نمی‌توان با تراکتور در بین درختان آن حرکت کرد، استفاده می‌شود. این مدل را می‌توان همراه با تریلر، پمپ سمپاش، چاله‌کن، دروگر و نهرکن استفاده کرد. از بنزین یا گازوئیل به عنوان سوخت مصرفی در این دستگاه استفاده می‌شود.

بار پوینت کولتیواتور

Cultivator بار پوینت نوع دیگری از تجهیزات آماده سازی خاک هستند که بیل زدن، وجین، تهویه، ریزش و تسطیح خاک را به طور موثر و بدون نیاز به تلاش اضافی توسط کشاورز تسهیل می‌کنند و در نتیجه کار دستی کشاورز را کاهش و بهره وری را افزایش می‌دهند.

کولتیواتور فنری

وظیفه اصلی کولتیواتور کشاورزی، تهیه بستر مناسب برای کاشت محصول، دفن بقایای گیاهی در خاک، کنترل هر نوع گیاه و علف‌های هرز ناخواسته و مخلوط کردن و هوادهی خاک برای اطمینان از این است که محصولات در حال رشد مواد مغذی کافی دارند. Cultivator فنری نیز در این امور به شما کمک می‌کند.

تیلر چیست؟

تیلرها دارای موتورهای قوی هستند و در دو مدل جلو و عقب عرضه می‌شوند. تیلرهای عقب دارای تاین‌هایی هستند که در پشت موتور قرار دارند. مانوردهی تیلرهای عقب نسبتاً آسان است، آن‌ها می‌توانند خاک را عمیقا حفاری کنند و برای شخم زدن یک منطقه بزرگ عالی هستند. تیلرهای تاین جلو دارای تین‌هایی در جلوی موتور هستند. آن‌ها معمولاً برای باغ‌های کوچکتر استفاده می‌شوند که ریشه یا علف‌های هرز زیادی برای مقابله با آن‌ها ندارند.

تفاوت کولتیواتور و تیلر

یک Cultivator دارای قلاب‌های کوچک‌تر و موتوری با قدرت کمتر نسبت به تیلر است، بنابراین نمی‌تواند به صورت عمیق خاک را بکند. تلاش برای کاشت خاک با یک کلتیواتور، روز طولانی و سختی را به همراه خواهد داشت.

چه زمانی باید از تیلر استفاده کرد؟

تیلر  برای شکستن زمین سخت و آماده سازی بستر باغ برای کاشت استفاده می‌شود. خاک ورزی برای زراعت امری ضروری است و باید واقعاً یک نیاز در نظر گرفته شود. با چرخاندن زمین، خاک تازه را به سطح زمین می‌آورید و میزان رطوبت دریافتی گیاهان خود را افزایش می‌دهید.

چه زمانی باید از کولتیواتور استفاده کرد؟

برای مخلوط کردن خاکی که قبلاً شکسته شده است، مانند زمانی که کمپوست یا کود پس از خاک‌ورزی و قبل از کاشت به آن اضافه می‌شود، باید از کشت دهنده‌ها استفاده کرد. پس از کاشت نیز می‌توان از کلتیواتورها برای کنترل علف‌های هرز استفاده کرد. همچنین به گیاهان جدید کمک می‌کند تا هنگام رشد به آب و سایر مواد مغذی دسترسی پیدا کنند.

نکات مهم در حین خرید دستگاه کولتیواتور

برند و کشو سازنده

مساحت زمین زراعی

مدل و نوع کولتیواتور کاربردی برای شما

قدرت و توان موتور

نوع کاربرد و هدف از خرید دستگاه

امکان نصب متعلقات برای تغییر کاربری

خرید کولتیواتور

پس برای خرید کولتیواتور یا تیلر باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید تا با توجه به وسعت زمین‌های کشاورزی بتوانید مدل مورد نیاز خود را خریداری کنید تا از آن‌ها به خوبی در زمین‌های کشاورزی خود استفاده کنید. بنابراین به طور کلی، باید به تمامی نکات گفته شده و اطلاعات توجه کنید و قیمت کلتیواتورها را به همراه نوع کارایی هر کدام با توجه به زمین‌های کشاورزی خود در نظر بگیرید تا در نهایت انتخاب مناسبی داشته باشید.

فروش کولتیواتور در بازار کشاورزی

استفاده از Cultivator گام مهمی برای کشاورزان است، زیرا مزایای زیادی به همراه دارد. این دستگاه موجب افزایش حاصلخیزی خاک می‌شود. بنابراین تولید محصولات را افزایش می‌دهد که به نوبه خود باعث افزایش چشم انداز کشاورزان برای رشد محصولات سالم و کسب درآمد بهتر از تجارت کشاورزی می‌شود. همانطور که گفتیم از این دستگاه برای کودپاشی، شخم زنی، برف‌روبی و ... می‌توانید استفاده کنید. انواع مختلف ماشین کولتیواتور دستی، بنزینی و دیزلی در فروشگاه بازار بزرگ کشاورزی ایران به فروش می‌رسد.

قیمت انواع کولتیواتور

در خصوص دریافت آخرین قیمت انواع کولتیواتور با تأمین‌کنندگان بازار بزرگ کشاورزی ایران تماس حاصل فرمایید. در ادامه به لیست قیمت انواع کولتیواتور در سال 1402 اشاره شده است.

انواع کولتیواتور

حدود قیمت (تومان)

قیمت تیلر کولتیواتور ویما WM600 - شخم زن بنزینی 6.5 اسب

12.000.000

قیمت تیلر کولیتواتور 7 اسب ویما بنزینی تسمه ای مدل WM600

12.400.000

قیمت تیلر کولتیواتور 7 اسب اگرو بنزینی هندلی مدل AMC6-G6

15.200.000

قیمت تیلر کولتیواتور گلف گاردن 7 اسب بنزین هندل

15.900.000

قیمت تیلر کولتیواتور ویکتور 7 اسب بنزین هندل

16.530.000

قیمت تیلر کولتیواتور 7 اسب زونگشن بنزینی گیربکسی مدل GB210

18.000.000

قیمت تیلر کولتیواتور 5 اسب اگرو گازوئیلی هندلی مدل AMC6-D5

20.750.000

قیمت تیلر کولتیواتور گلف گاردن 5 اسب دیزل هندل

20.900.000

قیمت تیلر کولتیواتور ویکتور VICTOR SC95| ویکتور کاما 5.5 اسب

21.000.000

قیمت تیلر کولتیواتور 13 اسب اگرو بنزینی هندلی مدل AMC2-G13

23.700.000

قیمت تیلر کولتیواتور 5.5 اسب کاما کاما گازوئیلی اورجینال مدل KM 170F

24.000.000

قیمت تیلر کولتیواتور 18 اسب اگرو بنزینی هندلی مدل AMC2-G18

24.700.000

قیمت تیلر کولتیواتور 7 اسب راتو اورجینال بنزینی گیربکسی مدل R210

25.200.000

قیمت تیلر کولتیواتور آلکو  |AL-KO MH 5060 R

28.900.000

قیمت تیلر کولتیواتور یوروسیستم مدل  euro5 evo 2+1

29.500.000

قیمت تیلر کولتیواتور 7 اسب اگرو گازوئیلی استارتی مدل AMC2-D6E

30.200.000

قیمت تیلر کولتیواتور گلف گاردن 9 اسب دیزل استارت

31.900.000

قیمت تیلر کولتیواتور ویکتور 10 اسب دیزل استارت | تیلر ویکتور کاما 10 اسب

32.900.000

قیمت تیلر کولتیواتور 10 اسب اگرو گازوئیلی استارتی مدل AMC2-D9EB

34.100.000

قیمت تیلر کولتیواتور 12 اسب اگرو گازوئیلی استارتی مدل AMC2-D11EB

34.650.000

قیمت تیلر کولتیواتور 10 اسب کاما جنراک گازوئیلی مدل GN-910KE

34.800.000

قیمت تیلر کولتیواتور ویکتور 12 اسب دیزل استارت | تیلر ویکتور کاما 12 اسب

34.900.000

قیمت تیلر کولتیواتور 10 اسب ویما گازوئیلی استارتی مدل WM1100BE

35.000.000

قیمت تیلر کولتیواتور 12 اسب کاما کاما گازوئیلی استارتی اورجینال مدل KM 188 هواکش بزرگ

36.600.000

قیمت تیلر کولتیواتور 10 اسب کاما کاما گازوئیلی استارتی گارد دار گلگیر سفید مدل KDT-910KE-2

37.500.000

قیمت تیلر روتیواتور BBS 604 تراکتور دوچرخ

39.800.000

 

لیست قیمت و خرید اینترنتی انواع کولتیواتور

محدوده قیمت انواع مختلف کلتیواتورها حول استانداردهای بازار می‌چرخد ​​و در نتیجه اطمینان حاصل می‎‌شود که خریداران ما بدون هیچ گونه سردرگمی و ناراحتی مبلغ مناسبی را پرداخت می‌کنند. ما در سایت بازار بزرگ کشاورزی ایران انواع مختلف فنری، بنزینی، دیزلی و غیره را با قیمت مناسب ارائه می‌دهیم، با مراجعه به بخش محصولات در سایت می‌توانید گزینه مناسب خود را انتخاب نمایید و نسبت به خرید اینترنتی امن و راحت اقدام فرمایید. چنانچه نیاز به دریافت مشاوره و لیست قیمت انواع کتیواتور دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید.