تعداد محصولات: 11
با این بخش بیشتر آشنا شوید!

لور تراکتور

به لولر، لورر و یا لور گفته می شود. زمین‌های زراعی به سبب کشت‌های متناوب، آماده‌سازی بستر بذر، آبیاری و فرسایش به‌سرعت همواری خود را از دست می‌دهند. به همین سبب تسطیح خاک یا هموارکردن سطح زمین خصوصا در مناطقی که از آبیاری سطحی استفاده می‌شود، یکی از عملیات ضروری کشاورزی تلقی می‌گردد. این عملیات در  زمین‌های زراعی توسط تسطیح‌کننده یا لور (لورر) تراکتور صورت می‌گیرد.

میزان اتلاف آب و کاهش تولید در اراضی ناهموار حدود 20 تا 25 درصد است. لولر تراکتور با هموار ساختن سطح زمین، از اتلاف آب جلوگیری و به نفوذ یکنواخت آب در مزارع تسطیح شده کمک می‌کند. تسطیح خاك به هموارسازی، صاف کردن و ایجاد شیب مناسب در زمین، برای جلوگیری از تندآب و فرسایش سطحی و ایجاد شرایط برای توزیع یکنواخت آب و کود در سراسر زمین انجام می‌شود. در این مطلب برآنیم تا شما را با انواع دستگاه لور تراکتور بیشتر آشنا سازیم.

 

لور کشاورزی چیست

لولر کشاورزی ابزاری است برای تسطیح زمین‌های کشاورزی که به نام‌های لندلولر، لولر پشت تراکتوری، همسطح کننده، زمین صاف کن و ماله نیز شناخته می‌شود. حداقل اجزاء تشکیل‌دهنده لولر کشاورزی شامل شاسی اصلی، تیغه(باکت یا بیل)، کرسی (که تیغه به ان متصل می‌گردد) و تنظیم کننده‌های ارتفاع تیغه هستند. بخش میانی شاسی شامل تیغه‌ای برای تسطیح است. جنس این تیغه از فولاد ضدسایش است تا مقاومت لازم را در برابر فشارهای وارده داشته باشد. زاویه این تیغه‌ها نسبت به سطح خاک قابل‌تغییر است. لبه این تیغه باید طوری تنظیم شوند که محل‌های بلند زمین را بریده و در قسمت‌های گود و پست زمین بریزد.

از لولر کشاورزی علاوه بر همسطح کردن پستی و بلندی‌های زمین، برای شیب‌بندی زمین، ایجاد پشته و خاکریزی و خاکبرداری کنار درختان، ایجاد کانال و حفر نهر و برف‌روبی نیز استفاده می‌شود.

 

انواع لولر کشاورزی

لور کشاورزی در انواع مختلفی عرضه می‌شوند و می‌توان آن‌ها را در گروه‌های مختلف دسته‌بندی کرد. به‌عنوان مثال لور کشاورزی از نظر اتصال به تراکتور به گروه‌های سوار، نیمه سوار و کششی تقسیم می‌شود. نوع سوار همان بیل صاف کن است که بیشتر برای تسطیح باغات و مزارع کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرند. حرکت لولرهای سوار وابسته به حرکت تراکتور است.

 انواع متداول لولر کشاورزی از نوع کششی هستند. لور های کشاورزی کششی تراکتوری بزرگ برای تسطیح زمین و مزارع بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرند. حرکت این لولرها مستقل از حرکت تراکتور بوده و تابع آن نمی‌باشد.  این مدل‌ها  دارای یک شاسی طویل هستند که به وسیله دو یا چند چرخ حمل می‌شوند. لازم به ذکر است که انتخاب دستگاه مناسب برای تسطیح زمین بر حسب طول، عرض یا مساحت زمین، حجم خاک قابل جابه جایی و فاصله ی نقاط خاکبرداری و خاکریزی از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

لور پشت تراکتوری

در واقع لولرها را به سبب سوار شدن بر پشت تراکتور، لور پشت تراکتوری می‌گویند. در لولر پشت تراکتوری برای تغییر عمق کار تیغه و یا تغییر میزان برداشت خاک، از دو سیستم مکانیکی یا دستی و هیدرولیکی استفاده می‌شود. نوع هیدرولیکی، سهولت استفاده‌ی بیشتری برای اپراتور دارد. لور تراکتور در طول و عرض‌های متنوع در دسترس است. طول لور تراکتور از 6 تا 9 و عرض آن از 2.5 تا 5 متر متغیر است. عرض تیغه بخش درگیر با خاک است که هر چه بیشتر باشد، به کشش بیشتر  و در نتیجه تراکتور با توان بیشتر نیاز دارد.

 

لور تراکتور باغی

لور تراکتور باغی در حقیقت همان دستگاه لور تراکتوری است که بسته به وسعت و سایر شرایط باغ یا مزرعه، می‌توان از نوع مناسب آن استفاده کرد. همانطور که اشاره شد از نوع سوار لولر کشاورزی بیشتر برای تسطیح باغات و مزارع کوچک استفاده می‌شود.

 

لور ساده (گریدر پشت تراکتوری)

لور ساده یا گریدر پشت تراکتوری جز ادوات کشاورزی در بخش خاک‌ورزی است که به پشت تراکتور متصل می‌شود و برای هموار سازی  سطح زمین‌ها، مزارع و باغات کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گریدر پشت تراکتوری به ماله نیز معروف است. این گریدرها اغلب دارای یک تیغه قابل‌تنظیم هستند که عمل صاف و هموارسازی را در زوایای مختلف انجام می‌دهند. از گریدر پشت تراکتوری می‌توان برای تنظیم شیب زمین نیز استفاده کرد.  مدل ها و طرح ها مختلف گریدر پشت تراکتوری در عملیاتی چون از بین بردن ناهمواری‌های جاده‌ای قبل از آسفالت کردن کاربرد دارند.

 

لور لیزری تراکتور

در لور لیزری تراکتور، تقریبا تمامی عملیات تسطیح زمین توسط لیزر صورت می‌گیرد و به همین سبب از دقت بسیار بالایی برخوردار است. نور لیزر از یک فرستنده ثابت در کنار زمین به گیرنده‌ای که روی خاکورز نصب شده منتقل می‌شود و با پردازش اطلاعات توسط کنترل باکس داخل کابین، عملیات خاکبرداری یا خاکریزی صورت می‌پذیرد. تشخیص نقاط ناهموار، نقاط خاک‌ریزی و خاک‌برداری با استفاده از این تکنولوژی به‌کا رفته در لولر لیزری تراکتور بسیار دقیق و آسان است. در حقیقت مهم‌ترین مزیت تسطیح با لولر لیزری تراکتور نسبت به سایر لورهای تراکتوری، دقت این دستگاه در تسطیح هوشمند و  بسیار دقیق بر اساس شیب طولی و عرضی زمین، عدم نیاز به کاربر در کنترل تیغه‌‌ی هموارکننده و به‌تبع آن کاهش هزینه و فشارهای کاری در عملیات کشاورزی است.

 

قیمت لور تراکتور

همانطور که اشاره شد لولرهای تراکتوری در انواع متنوع و با طول و عرض‌های مختلف به بازار عرضه می‌شوند. قیمت لور تراکتور تابع عوامل مختلفی چون نوع دستگاه لولر، طول و عرض دستگاه و شرکت سازنده است و به‌تبع نوسانات ارزی نیز بر روی آن تاثیر دارد. قیمت لولر کشاورزی بر اساس موارد ذکر‌شده تا پایان آذر ماه از ۳۵.۹۱۵.۰۰۰تومان – ۱۱۶.۴۳۵.۰۰۰تومان متغیر بوده است. برای مشاوره و استعلام دقیق قیمت لور تراکتور می‌توانید با شماره‌های مندرج در سایت با همکاران ما در واحد فروش لور تراکتور تماس حاصل فرمایید.

 

قیمت لور لیزری تراکتور

قیمت لور لیزری تراکتور به سبب تکنولوژی پیشرفته‌ی به کار رفته در آن از قیمت لولر های تراکتوری دیگر بیشتر است. این دستگاه‌ها به دلیل دقت، سادگی عمل، کار در شرایط مختلف و عدم نیاز دائم به کارشناسان خبره مورد توجه و استقبال کشاورزان اغلب کشورهای جهان قرار گرفته‌اند. قیمت انواع پیشرفته لولر لیزری تراکتور در کشور در حدود 450000000 تومان است.

قیمت گریدر پشت تراکتوری

قیمت گریدر پشت تراکتوری به سبب ساده‌تر بودن، نسبتا کمتر از قیمت لولر های کشاورزی دیگر است. قیمت گریدر پشت تراکتوری در بازار کشاورزی از حدود 1300000 تا 24000000 تومان متغیر است. برای اطلاع دقیق از قیمت گریدر پشت تراکتوری می‌توانید با ما در تماس باشید.